Агресивен съсед тормози жители на Поморие: Жители на Поморие живеят в

...
Агресивен съсед тормози жители на Поморие: Жители на Поморие живеят в
Коментари Харесай

В Поморие пропищяха от съсед с нож

Агресивен комшия тормози поданици на Поморие: 

Жители на Поморие живеят в непрекъснат боязън, поради непредсказуемите дейности на собствен комшия. Възрастният мъж насочва непрекъснати закани към съседите си и работещите в региона магазинери, предава Нова телевизия.

Ситуацията ескалирала предходната седмица, когато мъжът, въоръжен с нож, пробва да наръга на улицата преминаваща жена. Всичко това се случва измежду бял ден и пред очевидци, записано е и от охранителна камера в региона.

На 25 юли дамата разхожда домашния си любим. Близо до блока на нападателя получава опасност, че „ ще бъде целена с камъни, в случай че не се махне ”. Тя си потегля, само че подава сигнал в полицията. Спира пред дома си и до момента в който опише на различен гражданин какво се е случило, мъжът се доближава.

Заставайки до нея, той споделя: „ Аз повече с теб няма да се разправям ”, вади нож от джоба си и пробва да я наръга в корема. Въпреки крясъците на очевидците, нападателят потегля след дамата. Повикали са полиция, която идва в точния момент и го арестува. Това споделя Милен Недялков, брачен партньор на потърпевшата жена.

Седмица по-късно обаче мъжът е пуснат на независимост.

„ Преди седмица ме беше заплашил мен. Само че аз не му обърнах внимание, тъй като не ми се стори съществено ”, описа Недялков.

Съседите също са заплашвани от мъжа. „ Тях също ги е боязън. Не знаят по какъв начин да реагират, като го видят и се тормозят ”, добави той.

„ Според мен не би трябвало да е на независимост този човек, тъй като е рисков. Не би трябвало да се чака да се случи нещо, с цел да се вземат ограничения ”, съобщи Недялков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР